Sample title

ELMARIN AS

ELMARIN er totalleverandør av elektrotekniske tjenester i det maritime markedet. Med hovedkontor på kaikanten i Kristiansund er vi sentralt plassert på kysten. På vår referanseliste står en rekke verft og redere. ELMARIN har levert produkter og tjenester av høy kvalitet siden starten i 1994.

Vi har en stab med høyt kvalifiserte fagfolk med lang erfaring. Elmarin har sterke tradisjoner for skreddersøm og tilpasninger etter våre kunders ønsker og krav. Vi er en ledende totalleverandør av produkter og tjenester for den maritime flåten i Midt-Norge. Vi er i front på utvikling av nye produkter og tjenester. Elmarin leverer komplette installasjoner av skipselektro, automasjon og maritim elektronikk. Referanser:Brønnbåter, Frysebåter, Lastebåter, Fiksebåter, Trålere, Seismic, Service fartøy mm.
 

Tavlefromt
Elmarin AS er totalleverandør av elektrotekniske tjenester i det maritime markedet.

Visjon
Vi skal være et fyrtårn i vår bransje – for våre kunder.

Forretningsidé
Levere komplette installasjoner av skipselektro, automasjon og maritim elektronikk til våre kunder.

Mål
Vi skal være en ledende totalleverandør av produkter og tjenester for den maritime flåten i Midt-Norge. Vi skal også være i front på utvikling av nye produkter og tjenester.

Strategi
Gjennom gode kunderelasjoner, brukervennlige produkter, medarbeidere med riktig kompetanse og en gunstig beliggenhet skal vi tilby de tjenester og produkter som kundene etterspør.

Leveringsbetingelser 
Standard leveringsbetingelser >> 
Leveringsbetingelser for levering av utstyr gjelder "NL01">>
Leveringsbetingelser for levering og montering av utstyr gjelder "NLM02">>
Leveringsbetingelser for reparasjon av skip >>
Internasjonale leveringsbetingelser, Incoterms 2000 >>


                        

Tavlefront
Tavlefront